Verbouwing van woning of badkamer. Een nooddouche huren is de oplossing

Tijdelijke nooddouche huren

Een nooddouche is een tijdelijke douche die u kunt huren tijdens bijvoorbeeld een verbouwing van een woning of badkamer, maar een nooddouche kan ook gemakkelijk zijn tijdens een revalidatieproces

De tijdelijke nooddouche is een mobiele nooddouche die overal geplaatst kan worden. Het kan in de slaapkamer, woonkamer, maar ook op zolderkamers, garages of in de keuken. De nooddouche is ook geschikt voor buiten, dus we kunnen deze ook in uw tuin plaatsen.

Met het huren van een nooddouche van 123tijdelijkenooddouche kunt u blijven douchen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Kwaliteit van de te huren nooddouche

De  nooddouche is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hier bijna geen vuil aan kan hechten.

De te huren nooddouche wordt door één van onze vakmannen voor u in elkaar gezet en na afloop demonteren wij de nooddouche ook weer. U wordt compleet ontzorgd, wel net zo fijn!

Warm water van de tijdelijke nooddouche

De tijdelijke nooddouche kan via elke soort waterkraan worden aangesloten. Voorbeelden zijn een wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan etc.
Heeft de waterkraan geen warmwater voorziening? We sluiten dan een boiler aan die uw nooddouche van warm water voorziet.
Andere apparaten als een wasmachine aangesloten op deze kraan blijven uiteraard werkzaam.

Afvoerwater van de nooddouche

Het afvoerwater van de nooddouche wordt weggepompt dankzij onze vuilwaterpomp. De vuilwaterpomp zorgt voor het wegpompen van afvalwater door een dunne afvoerleiding.