Tijdelijke nooddouche huren

Douche huren verbouwing

Wilt u een douche huren tijdens een verbouwing van een woning of badkamer?

De tijdelijke nooddouche is een mobiele douche die overal geplaatst kan worden.
Het maakt dus niet uit of u alleen de badkamer gaat verbouwen en de nooddouche tijdelijk in een slaapkamer wilt plaatsen of u bent compleet aan het verbouwen en de nooddouche moet bijvoorbeeld in de tuin worden geplaatst.

Met het huren van een douche van 123tijdelijkenooddouche.nl kunt u zich richten op de verbouwing en blijven douchen in uw eigen vertrouwde omgeving, wel net zo fijn.

Kwaliteit van de nooddouche

De  nooddouche is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het aanhechten van vuil is er bijna niet.

De douche wordt door één van onze vakmannen voor u in elkaar gezet en na afloop demonteren wij de douche en nemen deze weer mee.

U heeft alleen maar plezier van de tijdelijke oplossing om te kunnen douchen tijdens de verbouwing, wij zorgen voor de rest.

Warm water van de nooddouche

De tijdelijke nooddouche kan via elke soort waterkraan worden aangesloten. Voorbeelden zijn een wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan etc.
Heeft de waterkraan geen warmwater voorziening? We sluiten dan een boiler aan die uw nooddouche van warm water voorziet.

Afvoerwater van de nooddouche

Het afvoerwater van de nooddouche wordt weggepompt dankzij onze vuilwaterpomp. De vuilwaterpomp zorgt voor het wegpompen van afvalwater door een dunne afvoerleiding.